Insinööriupseerimatrikkelin päivittäminen

29.12.2017

Ote Insinööriupseeri 2017 -lehden pääkirjoituksesta:

"...vuoden [2018] teemana on insinööriupseerimatrikkelin päivittäminen ja uuden painoksen tuottaminen. Edellinen matrikkelihan oli Suomen insinööriupseerit 1918-2004, joten seuraavasta tulee Suomen insinööriupseerit 1918-2018, yhteensä sata vuotta insinööriupseereita! Matrikkeli on suuri ponnistus normaalien arkiaskareiden ohessa, joten hallitus ottaa kiitollisuudella mahdollisen avun vastaan."

Tietojen keruu on käynnistetty. Ohelisella linkilä pääset antamaan tietosi matrikkelia varten.

Tiedossa olleisiin jäsenten osoitteisiin on lähetetty viesti. Sen saatteessa sanotaan:

IUL ry kokoaan oheisen linkin kautta avautuvalla kyselyllä tietoja julkaistavaksi Suomen insinööriupseerit 1918...2018 henkilömatrikkelissa. Toivomme vastauksia kuukauden kuluessa tästä viestistä, kiitos.
PS Mukaan liitettävä valokuva voi olla joko mustavalkoinen tai värillinen. Useisiin kysymyksiin vastaminen on vapaaehtoista.

https://link.webropolsurveys.com/R/DCC2D334FF53993D

Sähköisen viestin lisäksi on lähetetty tiedossa olleisiin osoitteisiin kirje postitse. Kirjeen siusältö, ml. oheista linkkiä vastaava lomake löytyy välilehdeltä "Liiton julkaisut". Halutesasi voit täyttää tuon lomakkeen tekstinkäsittelyssä ja lähettää sen sähköpostitse sihteerille eino. laiho @ kotikone.fi

Liitteet